Barça

Sessió de recuperació per als titulars, amb presència de defenses del filial

Després de la victòria a l'Estadi contra el Granada, aquest dimecres, els titulars blaugranes han fet treball de recuperació. El màxim golejador de la història del club en partits oficials, Leo Messi, ha estat un dels que han participat en aquesta sessió que ha transcorregut sota una intensa pluja. Messi ha fet estiraments i ha estat elogiat pels seus companys. A part dels titulars, la resta han imprès ritme a l'entrenament tot pensant en el partit de dissabte a Mallorca. Dijous, la plantilla farà festa.

Actualitzat
Adriano ha estat el gran absent de l'entrenament, ja que en el partit va patir una elongació del múscul semimembranós de la cama dreta que el tindrà deu dies de baixa. Sense la presència del brasiler, a més del sancionat Alves ni tampoc Abidal, que està a l'espera de ser sotmès a un trasplantament de fetge, el Barça es queda sense laterals per visitar dissabte que ve el Mallorca.

Per això Pep Guardiola, tècnic del conjunt blaugrana, ha cridat perquè s'entrenessin amb el primer equip el lateral Martín Montoya i el central Marc Bartra. Marc Muniesa, que pot actuar tant de central com de lateral, també s'ha estat entrenant aquests últims dies amb la primera plantilla.

Thiago: "Jo podré dir que vaig veure jugar Messi"

Després de l'entrenament, Thiago Alcántara ha estat l'encarregat d'atendre els mitjans de comunicació. El migcampista del Barcelona s'ha desfet avui en elogis cap al seu company Leo Messi. "Hi ha gent que diu que ha vist jugar Pelé o Maradona; jo podré dir que he vist jugar Messi", ha declarat Thiago, el qual creu que el crac de Rosario és "un jugador únic i inclassificable que farà història". El migcampista blaugrana reconeix que l'ascendència de Messi a l'equip és tal que, "a vegades, per inèrcia, li deixes la pilota als seus peus i et quedes parat esperant que faci alguna cosa, en lloc de seguir la jugada". Thiago pensa que, als 24 anys, a Messi "encara li queden per fer grans coses", entre d'altres, aconseguir un Mundial amb l'Argentina, "però, allà, al seu país, han de donar-li més confiança", ha apuntat.

Respecte a la seva situació personal, ha reconegut estar jugant més de l'esperat en la seva primera temporada completa en el primer equip: "He comptat amb uns minuts que no m'esperava i estic gaudint molt". Sobre les opcions de remuntar el desavantatge amb el Reial Madrid i reeditar el títol de Lliga, Thiago creu que "la il·lusió és l'últim que mor", i ha reconegut que l'equip té un problema a l'inici de les segones parts, quan disminueix la seva tensió competitiva. "No sortim amb la mateixa ambició. Sortim a dominar el partit, però no a tancar-lo. L'inici de les segones parts és una cosa que hem de millorar aviat", ha subratllat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut