La reconstrucció de la plantilla serà un dels reptes del nou president
Barça

Sessió de recuperació del Barça pensant en el partit contra el Dinamo de Kíev

Una de les novetats ha estat la presència del central del filial Óscar Mingueza, que, davant les baixes de Gerard Piqué, Ronald Araujo i Samuel Umtiti, podria ser una de les principals novetats per viatjar a Ucraïna

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors del FC Barcelona que van ser titulars en la derrota contra l'Atlètic de Madrid (1-0) han fet aquest diumenge una sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb el duel de la Lliga de Campions contra el Dinamo de Kíev a l'horitzó.

Els jugadors titulars han fet la rutina habitual posterior a un partit, mentre que la resta de components del primer equip s'han exercitat al camp número dos de la ciutat esportiva, segons ha informat el club blaugrana.

Gerard Piqué i Sergi Roberto, que van deixar la gespa del Wanda Metropolitano lesionats, han estat les principals absències de la sessió.

Una de les novetats ha estat la presència del central del filial Óscar Mingueza, que, davant les baixes de Gerard Piqué, Ronald Araujo i Samuel Umtiti, podria ser una de les principals novetats per viatjar a Ucraïna.

El pròxim entrenament serà aquest dilluns a les 11.00 i després l'entrenador Ronald Koeman i Clément Lenglet compareixeran davant els mitjans de comunicació.

El partit contra el Dinamo de Kíev es jugarà dimarts.

Anar al contingut