El Barça sempre ha estat una de les passions de Serrat
El Barça sempre ha estat una de les passions de Serrat
Barça

Serrat es retira: Kubala no ha estat el seu únic mite barcelonista

El nano del Poble-sec, culer empedreït, baixarà dels escenaris després d'una carrera musical de gairebé 60 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Per molt que la història del futbol hagi coronat noms com Maradona, Pelé o Di Stéfano, per Joan Manel Serrat el millor de tots sempre serà Ladislau Kubala. El nano del Poble-sec va fer el seu homenatge musical a l'hongarès que va canviar la història del Barça amb la mítica cançó "Kubala", que va servir també de tribut a la màgica davantera de l'equip de les Cinc Copes.

Els versos de la tornada, que descrivien els seus gestos tècnics únics, segueixen instal·lades en la memòria de moltes generacions de culers:

"La para amb el cap, l'abaixa amb el pit,
l'adorm amb l'esquerra,
travessa el mig camp amb l'esfèrica
enganxada a la bota."

Però Kubala no ha estat l'únic mite barcelonista que ha fet niu al cor de Serrat. El nano del Poble-sec, que aquest dijous ha comunicat que l'any que ve es retira, sempre ha mostrat una debilitat especial per un altre referent del Barça contemporani, Carles Puyol.

El juny de 2015, després de l'últim triplet del club, Serrat dedicava aquestes "paraules d'amor" a un "Puyi" que feia pocs anys que havia penjat les botes:

"A banda d'admiració, sento una gran estima personal per ell. És un gran barcelonista, si algun dia torna al Barça m'agradaria que pogués esprémer totes les seves qualitats, que en té moltes."

Serrat assegura que baixa dels escenaris el 2022 però com que els genis no es retiren mai, qui ens diu que no acabarà dedicant una cançó al de la Pobla de Segur.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut