Espanyol

Sergio Sánchez: "És un somni fet realitat"

El jugador està content de tornar a formar part de l'equip blanc-i-blau i de poder aportar la seva "experiència per ajudar l'equip"

Actualitzat

El nou fitxatge de l'Espanyol, Sergio Sánchez, ja ha passat la revisió mèdica a la Creu Blanca i aquest dilluns serà presentat oficialment com a nou jugador perico. A més, Sánchez ja farà el primer entrenament amb l'equip aquest mateix dilluns. Aquesta és la tercera etapa del jugador al club blanc-i-blau, d'on arriba cedit pel Rubin Kazan fins a final de temporada.

Sergio no ha pogut amagar la seva satisfacció per aquesta nova etapa que ara comença a l'Espanyol, club en el qual va militar durant més d'una dècada de formació en el futbol base. "Porto molt temps fora, crec que són nou o deu anys. Torno en un moment òptim, tant a personalment com professionalment. Aportaré la meva experiència per poder ajudar l'equip. Sé com aquest club té cura de la seva gent i això també ha fet que em decidís per prendre aquesta decisió. He tornat a trobar les mateixes persones amb què ja vaig treballar abans d'anar-me'n i és un somni fet realitat tornar aquí", comenta.

Sánchez reconeix que tenia "dues opcions clares" per tornar a la Liga, però "si no n'hagués sortit cap m'hauria quedat a Rússia. El que tinc clar és que per gaudir del futbol has de sentir els colors que portes i aquí la primera opció era l'Espanyol per infinitat de coses. Estic molt content que el club hagi fet un esforç perquè ara sigui aquí".

Insisteix que té "ganes de començar a entrenar i adaptar-me al més aviat possible" i recorda que "he compartit vestidor amb molts dels jugadors que hi ha a la plantilla. Estic immensament content de poder aportar el meu granet de sorra i de sumar el meu esforç per aconseguir els objectius col·lectius".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut