Espanyol

Sergio Sánchez, Álvaro i Hernán Pérez tampoc entren a la convocatòria de Copa de l'Espanyol

Quique Sánchez Flores limita les rotacions de cara al partit d'anada contra el Llevant i deixa clar amb quins jugadors no compta

Víctor Sánchez torna a la convocatòria (rcdespanyol.com)

L'Espanyol afronta aquest dijous (21.00) el primer partit de l'any, l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant. El tècnic blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, compta amb gran part dels seus habituals. D'entre els jugadors més utilitzats a la Lliga, tan sols se n'han quedat fora Mario Hermoso, Javi Fuego i Javi López.

Sánchez Flores continua sense comptar amb alguns dels menys habituals, com és el cas de Sergio Sánchez, Hernán Pérez i Álvaro Vázquez, que podrien canviar d'equip aprofitant el mercat d'hivern. Respecte a l'última llista són novetat Víctor Sánchez, Jurado i Dídac Vilà.    

La convocatòria de l'Espanyol per rebre el Llevant la formen Pau López, Diego López, Àlex Domínguez; Marc Navarro, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, David López, Aarón Martín, Dídac; Darder, Marc Roca, Granero, Melendo, Jurado, Leo Baptistao, Sergio García, Piatti i Gerard.    

 

VÍDEOS RELACIONATS