Sergio Ramos durant la seva presentació amb el PSG (@PSG_inside)
futbol

Sergio Ramos va demanar ajuda a Rubiales per guanyar la Pilota d'Or

El Confidencial ha destapat nous àudios relacionats amb el president de la Federació Espanyola de Futbol

Actualitzat

Sergio Ramos va demanar ajuda a Rubiales per guanyar la Pilota d'Or de l'any 2019. El Confidencial ha destapat nous àudios en què l'exjugador del Madrid demana favors al president de la Federació Espanyola de Futbol. 

El capità de la selecció espanyola va demanar a Rubiales "tocar unes tecles" amb els seus contactes a la UEFA per ajudar-lo a guanyar el premi individual a millor jugador del món.

"Rubi, bona nit. Saps que mai et demano res, però, si ho faig avui, és perquè crec ha estat un any especial pel rendiment que he tingut. M'agradaria que m'ajudessis en el que puguis i que toquis unes tecles amb els teus contactes i a la UEFA pel tema de la Pilota d'Or. T'ho agrairia tota la vida no només per a mi; també crec que el futbol espanyol s'ho mereix."

Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid (2019)

Rubiales va respondre positivament a la demanda de Ramos, tot i que el premi de la Pilota d'Or el decideix el vot de 180 periodistes de països diferents.

"Hola, Sergio. Primer de tot, enhorabona, crec que és un bon any per aconseguir-ho. Tant de bo que feu una bona final de Champions. No depèn de mi el tema de la Pilota d'Or, però, en el que pugui, pots comptar amb la meva ajuda. Una abraçada molt gran."

Rubiales, president de la RFEF

Ramos va tornar a insistir a demanar la seva ajuda i va deixar clar que sabia perfectament quines tecles s'havien de tocar per poder aconseguir un premi que va acabar guanyant Leo Messi.

"Sé que no depèn de tu, però les relacions també són claus. Infanitno dona el The Best, que també és molt important... En fi, compto amb la teva ajuda."

Sergio Ramos

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut