Futbol

Sergio Ramos, sobre l'arbitratge del clàssic: "Podria dir moltes coses, però prefereixo passar pàgina"

El capità del Reial Madrid ha mostrat el descontentament que hi ha al vestidor blanc per l'arbitratge de Clos Gómez al Camp Nou, però ha volgut passar pàgina i fer un balanç positiu de l'empat contra el Barça

Actualitzat
Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha deixat veure el descontentament que hi ha al vestidor madridista per l'arbitratge de Clos Gómez en el clàssic del passat dissabte. El defensa andalús ha assegurat que després de veure el partit a la televisió "podria dir moltes coses", però ha optat per "passar pàgina" i fer un bon balanç del punt aconseguit al Camp Nou.
   
"Podria dir moltes coses després de veure el partit repetit un parell de vegades però no canviaria res, cal passar pàgina, un punt per a cada un i ens tornarem a veure al Bernabéu", ha respost en ser preguntat per la seva opinió sobre l'arbitratge del clàssic. "Algú dirà que hi ha tres penals no assenyalats a favor del Reial Madrid, un o dos per a ells, però això no canviaria res del resultat, així que millor estar al marge i no deixar titulars", ha afegit.
   
Per Ramos hi ha una tendència negativa cap al Reial Madrid en els arbitratges dels últims enfrontaments davant el FC Barcelona, ​​encara que ha intentat restar-li importància. "Si sempre fos el mateix àrbitre sí, però es trien diferents per a aquests partits. Jo sempre he tingut respecte als àrbitres, són persones i es poden equivocar. Em costa creure que s'equivoquin expressament o mirin a un altre costat. Millor interpretar que no el va veure i no donar-li més voltes quan el partit ha acabat perquè és seguir remenant una cosa que no porta enlloc", ha opinat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut