Lliga de Campions

Sergio Ramos: "Si Salah s'hagués infiltrat podria haver jugat la segona part"

El capità de la selecció espanyola i del Reial Madrid s'ha defensat de les crítiques que l'acusen d'haver lesionat el jugador egipci de manera intencionada i assegura que l'acció s'ha magnificat

Sergio Ramos ha tret ferro a la jugada on va lesionar Salah (Reuters)

Sergio Ramos, capità de la selecció espanyola i del Reial Madrid, s'ha defensat de les crítiques que l'acusen d'haver lesionat intencionadament l'egipci Mohamed Salah durant la final de la Lliga de Campions contra el Liverpool a Kíev.

"He parlat amb ell per missatge i està bastant bé. Si s'hagués infiltrat podria fins i tot haver jugat la segona part. Jo a vegades ho he fet i tampoc n'hi ha hagut per a tant. Sembla que quan ho fa Ramos es destaca una mica més. Deu ser que quan ets al Reial Madrid i guanyes tants anys, la gent et mira d'una altra manera."

Ramos ha explicat el seu punt de vista de la jugada que va provocar la lesió de l'estrella del Liverpool, i ha insistit que l'acció s'ha magnificat.

"Li han donat molta importància al tema de Salah. No he volgut parlar perquè al final es magnifica, però veient bé la jugada, ell m'agafa primer del braç i jo caic a l'altra banda, de fet es lesiona l'altre braç però diuen que li vaig fer una clau de judo."

Per últim, el central madridista ha recorregut a la ironia per defensar la seva innocència, després de fer-se públic un informe que revela que el porter Loris Karius va patir una commoció cerebral després d'una topada amb ell quan el marcador encara era d'empat a zero.

"Després el porter diu que estava commocionat per un xoc amb mi. Només falta que Firmino digui que estava refredat perquè li va caure una gota de suor meva."