Futbol

Sergio Ramos: "Sembla que estiguem en un tanatori"

L'afer Lopetegui eclipsa la prèvia de l'Espanya-Portugal

Actualitzat

Sergio Ramos i Fernando Hierro han comparegut en roda de premsa a Sotxi. En teoria, es tractava de la prèvia del partit Espanya-Portugal, el debut del combinat espanyol en la Copa del Món 2018 (divendres 15, 20.00). Però la majoria de les preguntes a l'entrenador i al capità d'Espanya han estat sobre l'afer Lopetegui. Ramos, en l'última frase de l'acte, ha donat el seu punt de vista sobre l'ambient que veu en aquests moments en l'expedició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

"M'agradaria acabar la roda de premsa amb un somriure. Sembla que estiguem en un tanatori i demà comença un Mundial, que és quelcom meravellós."

Ramos ha reiterat que la selecció espanyola ha de "passar pàgina com més aviat millor". Pel defensa andalús, "Espanya ha d'estar per damunt de qualsevol nom. Com més aviat oblidem el tema, millor". El defensa del Reial Madrid també ha manifestat que, malgrat els problemes, "la nostra ambició està intacta".

El futbolista no s'ha volgut mullar quan li han demanat si com a capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola sabia més coses que la resta dels seus companys sobre el cas Lopetegui.

"Quan ets capità et toca saber més del compte. Nosaltres opinem, però els que prenen les decisions són altres. Com més aviat deixem el tema, millor. Indagar això no seria bo. Tant de bo demà comencem amb bon peu." 

Sergio Ramos ha afegit que els moments dolents "són oportunitats per créixer" i que res els "descentrarà". "Julen serà part del que passi en aquesta Copa del Món", ha afegit. El defensa també ha manifestat que "no hi ha cap esquerda al vestidor. Això ens farà més forts i estarem més units".

Quant al partit contra Portugal, Ramos ha dit que prefereix "tenir Cristiano a favor i no en contra" i que s'han de respectar tots els rivals, però que ell és una "persona amb caràcter guanyador". "No m'agrada perdre ni al parxís", ha sentenciat. 

Per la seva banda, Fernando Hierro ha declarat que "tenim tres grans finals. La primera és la de demà. Hem d'entendre que això és el Mundial i que els jugadors hi han de posar passió i que quan marxem, puguem dir que ho hem donat tot." El nou tècnic de la selecció ha reiterat que respectarà el treball que Espanya ha fet en els últims dos anys i que "es veurà l'Espanya que vol jugar bé. No oblidarem les nostres virtuts. Portem jugant bé al futbol durant molt temps."

 

 

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut