NBA

Sergio Ramos rebateja els "San Francisco" Spurs en un nou lapsus al seu compte de Twitter

Sergio Ramos va presenciar en directe, com la resta de jugadors de la selecció espanyola, el primer partit de la final de l'NBA entre els Miami Heat i els San Antonio Spurs. El defensa del Reial Madrid va compartir diverses imatges a través de Twitter, però a l'hora de dir el partit que anava a veure va tenir un lapsus que ha portat cua a la xarxa social. "Partidàs ..!! La final Miami Heat contra San Francisco. Està clar amb qui vaig ..!! Us en deixo una foto", va escriure el central madridista al seu compte de Twitter.

Actualitzat
Sergio Ramos va presenciar en directe, com la resta de jugadors de la selecció espanyola que es troben concentrats a Miami per preparar la Copa Confederacions, el primer partit de la final de l'NBA entre els Heat i els San Antonio Spurs. El defensa del Reial Madrid va compartir diverses imatges a través de Twitter, però a l'hora de dir el partit que anava a veure va tenir un lapsus que ha portat cua a la xarxa social. "Partidàs ..!! La final Miami Heat contra San Francisco. Està clar amb qui vaig...!! Us en deixo una foto", va escriure el central madridista al seu compte de Twitter.

En adonar-se del seu error per la gran quantitat de comentaris que va rebre, Ramos va rectificar: "M'he equivocat, el partit és Miami Heat contra San Antonio. A disfrutar!!". No és la primera vegada que el jugador del Reial Madrid fica la pota amb una de les seves piulades en aquesta famosa xarxa social, on té més de 3.500.000 de seguidors.
Anar al contingut