Futbol

Sergio Ramos no seguirà al Reial Madrid

El Madrid anuncia amb un comunicat que el central no continuarà al club

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid va comunicar aquest dimecres l'adeu del central andalús i aquest migdia se li fa un acte de comiat i homenatge que ha acabat amb llàgrimes i retrets.

Així acaba un dels serials més llargs de l'últim any. L'últim partit que va jugar Sergio Ramos amb la samarreta blanca va ser el 5 de maig a Stamford Bridge contra el Chelsea. I l'últim gol a la Lliga va ser contra el Barça de penal al Camp Nou.

Va arribar al Madrid fa setze temporades i ha guanyat 22 títols amb els blancs.

El futur de Ramos

Ara s'obre una nova etapa, després d'un mal final de curs, i els cants de sirena sembla que arriben amb més intensitat des de la Premier League anglesa, a més del gegant francès: el PSG està atent a tots els fitxatges possibles.

El final no ha estat decorós, almenys no a l'altura del personatge. Des del mes de gener, Ramos ha estat lliure per negociar amb qualsevol equip, i l'anunci del seu futur ha passat a menys de 15 dies del final del seu contracte, una situació inèdita amb un jugador del valor de Ramos.

 

El final també queda entelat perquè l'última temporada de Sergio Ramos, que semblava infal·lible en el seu rendiment, ha anat cada cop pitjor fins acabar en un dels moments més complicats de la seva carrera: sense protagonisme en els últims sis mesos i fora de l'Eurocopa amb Espanya.

Anar al contingut