Sergio Ramos protesta una decisió d'Hernández Hernández (EFE)
Futbol

Sergio Ramos i Butragueño, crítics amb l'arbitratge d'Hernández Hernández

El capità i el director de relacions institucionals del Madrid han denunciat que el VAR no hagi revisat dos possibles penals sobre Varane a l'àrea blaugrana

Actualitzat

Sergio Ramos i Emilio Butragueño han criticat amb duresa el polèmic arbitratge d'Hernández Hernández i perquè no s'ha fet servir el VAR en dos possibles penals sobre Varane a la primera part en declaracions a Movistar +. El capità del Reial Madrid ha lamentat que el col·legiat no revisés aquestes dues accions a l'àrea del Barça.

"Ho hem vist en el descans i es veu bastant clar que són dos penals, però el que jo digui no canvia res. Hem tingut mala sort, espero que quan els penals els fem nosaltres, el mateix no el mira. Però no ens podem quedar amb aquestes coses. S'ha vist un gran Reial Madrid i tot i que no sigui una victòria ens anem contents".

Per la seva banda, el director de relacions institucionals del Madrid també s'ha mostrat molt crític amb el criteri del VAR.

"Nosaltres som partidaris del VAR. La tecnologia ha d'estar pendent per ajudar l'àrbitre. Segons sembla només intervé quan la jugada és claríssima. És desconcertant que no hi hagi intervingut, entenem que són jugades claríssimes que l'àrbitre segurament no ha pogut veure. No entenem que no s'utilitzi en aquest tipus de jugades. És molt desconcertant per a tots, és el que puc dir".

El Madrid es queixa de l'arbitratge a la seva pàgina web

Després del partit al Camp Nou, el Reial Madrid s'ha tornat a queixar oficialment de l'arbitratge d'Hernández Hernández i del VAR, que estava controlat per De Burgos Bengoetxea, en una notícia publicada a la seva pàgina web amb aquest titular: "Ni l'àrbitre ni el VAR van veure els dos penals a Varane".

Segons la web del club blanc, el francès va patir una puntada de Lenglet a la cuixa i dos minuts després va ser agafat de la samarreta dins de l'àrea per Rakitic.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut