El capità del Madrid, Sergio Ramos, i el president, Florentino Pérez
El capità del Madrid, Sergio Ramos, i el president, Florentino Pérez
Futbol

Sergio Ramos es planteja marxar del Reial Madrid

Segons han avançat diversos mitjans com La Sexta i Marca, el central andalús està valorant seriosament l'opció d'un canvi d'aires davant de diferents situacions que no li han agradat gens i que li estan provocant un desgast a nivell personal i esportiu

Actualitzat

El capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, s'està plantejant el seu futur lluny del club blanc la temporada que ve. Segons han avançat diversos mitjans de comunicació madrilenys com La Sexta i Marca, el central andalús està valorant seriosament l'opció d'un canvi d'aires davant de diferents situacions que no li han agradat gens i que li estan provocant un desgast a nivell personal i esportiu.

Els dos mitjans, que citen fonts properes al central andalús, asseguren que les seves relacions amb Florentino Pérez s'han deteriorat molt des de la discussió que van tenir després que l'Ajax eliminés de forma humiliant el Reial Madrid al Bernabéu als vuitens de final de la Champions.

Segons aquests informacions, Sergio Ramos considera que un canvi podria ser beneficiós per a les dues parts, el club i ell, i encara que no ha pres cap decisió ferma, la situació encara és lluny de solucionar-se. Amb contracte en vigor amb el Reial Madrid fins al 2021 i una clàusula de rescissió de 800 milions d'euros, alguns grans clubs europeus com el PSG i el Manchester United ja s'haurien posat en contacte amb el futbolista.

Anar al contingut