Sergio Ramos lamenta la derrota del Reial Madrid a Eibar (Reuters)
Futbol

Sergio Ramos es defensa de les acusacions de dopatge

El central madridista assegura que mai ha incomplert la normativa antidopatge i es reserva el dret d'emprendre accions legals

Actualitzat

Sergio Ramos ha trencat el seu silenci l'endemà de ser acusat d'incomplir les normes antidopatge, segons filtracions de WikiLeaks. "Mai he incomplert les normes antidopatge", afirma el central madridista en un comunicat penjat a les seves xarxes socials.

El defensa andalús ofereix detalls dels dos casos en què és acusat de trencar les normes: a la final de la Copa d'Europa de Cardiff "vaig rebre un tractament pautat i administrat pels serveis mèdics del club. La qüestió ja va ser aclarida entre les organitzacions per via escrita i formal", indica. I a Màlaga, l'any 2018, "davant el poc temps que hi havia el responsable del control va autoritzar que em dutxés, sempre en la seva presència, i després realitzés el test que vaig passar favorablement, com en totes les altres ocasions", assenyala.

Ramos es reserva el dret d'emprendre accions legals "davant aquelles informacions que faltin a la veritat i, per tant, vulnerin la meva reputació i els meus drets".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut