Futbol

Sergio Ramos: "El discurs del rei Felip VI va ser de chapeau i impecable"

El capità de la selecció espanyola ha reconegut que "no ha estat una setmana fàcil per a ningú" després de la polèmica que s'ha generat al voltant del seu company Gerard Piqué, amb qui insisteix que manté una molt bona relació

Actualitzat

El capità de la selecció espanyola, Sergio Ramos, ha assegurat en roda de premsa que considera que el discurs del rei Felip VI, dimarts passat, davant la situació que es viu a Catalunya, va ser "de chapeau" i "impecable".

El defensa del Reial Madrid ha reconegut que "no ha estat una setmana fàcil per a ningú" després de la polèmica que s'ha generat al voltant del seu company Gerard Piqué, des que es va concentrar la selecció espanyola dilluns passat, i ha demanat centrar-se en el partit de divendres contra Albània per certificar la classificació per al Mundial de Rússia del 2018.

Ramos ha insistit que la seva relació amb Piqué és molt bona i que per ell el problema és que s'han barrejat temes polítics i esportius, cosa que considera un error. "Com a espanyol, és una situació que no m'agrada viure, veure la imatge que ha donat Espanya al món", ha admès.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut