Futbol

Sergio Ramos ataca Griezmann: "La ignorància és molt atrevida"

El central madridista retreu al davanter de l'Atlètic de Madrid que es consideri en el mateix nivell que Messi i Cristiano

Actualitzat

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, ha respost Antoine Griezmann afirmant que "la ignorància és molt atrevida" després que el davanter francès de l'Atlético de Madrid digués en una entrevista que se sent a la mateixa taula que Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

"Quan escolto parlar aquest "xaval" me'n recordo de jugadors com Totti, Buffon, Maldini, Raúl, Xavi, Iniesta o Iker Casillas, jugadors que ho han guanyat tot, tenen les vitrines farcides de títols i no han guanyat mai la Pilota d'Or", ha comentat.

"Cadascú és lliure d'expressar la seva opinió, però haurà de deixar-se aconsellar pel seu entrenador, el Cholo, o per companys com Godín o Koke, que tenen valors que li vindrien bé. Tot i això, penso que és un gran jugador i li desitjo sort", ha indicat.

Sembla que les relacions entre Sergio Ramos i Antoine Griezmann no són les millors, especialment després de la Supercopa d'Europa que l'Atlètic de Madrid li va guanyar al Reial Madrid el passat mes d'agost.

Després d'aquell partit, el francès va penjar una imatge als seu compte d'instagram que l'il·lustrava a ell sent coronat per Ramos. Sembla que l'andalús no la va acabar de pair.

 

ARXIVAT A:
GriezmannReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut