Sergio Ramos es lesiona a deu dies del clàssic
Futbol

Sergio Ramos accelera la seva recuperació per al clàssic per frenar la crisi blanca

Després de dues derrotes seguides contra el Cadis i el Xakhtar, Sergio Ramos s'entrena en solitari per ser al clàssic i frenar la crisi blanca amb Zidane en el punt de mira

Imma Casares FerreiroActualitzat

Sergio Ramos s'ha entrenat avui al marge del grup a dos dies del clàssic. El capità del Madrid ja es va perdre la segona part del partit contra el Cadis i el d'ahir contra el Xakhtar per un cop al genoll esquerre, i ara mira d'accelerar la seva recuperació per ser dissabte al Camp Nou. No serà fins demà que l'entrenador blanc, Zinedine Zidane, decidirà si convoca Ramos per jugar contra el Futbol Club Barcelona.

Molts veuen en l'absència de Ramos una de les claus de la humiliant derrota, 2 a 3 contra l'equip ucraïnès, que els blancs van patir en la seva estrena a la Champions, la pitjor de la història. Després de dues derrotes contra equips menors, des del mateix club es descarta parlar de crisi, però a ningú se li escapa que Zidane travessa un dels pitjors moments com a entrenador del Reial Madrid. En aquest sentit ja es parla d'una possible destitució en cas de perdre en el clàssic i s'apunten alternatives. La de casa, i recurrent, seria la de Raúl González, mite del madridisme i entrenador del Castella. També s'especula amb el nom de Mauricio Pochettino. L'exentrenador del Totthenham, actualment sense equip, ja va estar a punt de fitxar pel Madrid l'estiu del 2018. L'argentí mai no ha amagat la seva simpatia pel club blanc. La situació del Reial Madrid exigeix una reacció tot i els intents, des del mateix club, per negar la crisi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut