Futbol sala

Sergio Lozano explica com es recupera d'una lesió muscular en confinament

El capità del Barça de futbol sala es recupera d'un trencament muscular a casa seva, seguint a distància les ordres dels recuperadors

Francesc LatorreActualitzat

6 de març. Quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala. En un esprint cap a la porteria rival, Sergio Lozano es va fer un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra. Temps de baixa: entre 6 i 8 setmanes. Avui, doncs, hauria de ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper fent exercicis de recuperació, acompanyat pels metges i els fisioterapeutes del club. Però la crisi del coronavirus ho fa impossible. Ho fa a casa, tot sol. Fet que ho complica tot una mica més.

"Sobretot pel fet que no saps exactament com està la cicatriu, si s'estarà cicatritzant com toca i si estaràs fent bé el que et diuen. Està clar que vas més tranquil quan comptes amb la supervisió directa i la guia dels metges i els fisios, en canvi ara, per molt que et vagin dient les coses, em toca fer-ho a mi i et queda aquell petit dubte. Tenim contacte telefònic constant, m'envien per correu i per WhatsApp els exercicis que em toca fer i també fem Skypes per comentar l'evolució de la lesió. Jo els explico les meves sensacions i ells, en funció d'això, em donen les indicacions pertinents per progressar. La clau és que tenim contacte constant i qualsevol dubte me'l resolen a l'instant".


L'ajornament de la Final Four de la Champions farà que Lozano la pugui jugar segur, però hauria preferit no ser-hi i que la pandèmia no hagués existit.

"Si és ben clar, en aquest sentit guanyo temps per estar millor, tot i que crec que hauria arribat igualment. Però et dic una cosa, no ho canvio. Preferiria haver arribar just i no viure aquesta situació que estem vivint, amb la incertesa de no saber ni si arribarem a jugar la Final Four. Al final, això només és esport i no és una prioritat. El que et deia abans, toca seguir treballant i sigui quan sigui la Final Four tocarà estar preparats perquè és un dels grans objectius de la temporada".

Des del balcó de casa seva, i entre exercici i exercici, Lozano envia el missatge més repetit aquests dies: quedem-nos a casa.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut