Sergio Lozano es col·loca amb 19 gols com a màxim realitzador blaugrana a la Lliga
futbol sala

Sergio Lozano dona la victòria al Barça contra el Llevant en un matx d'infart (2-1)

Dos gols del capità deixen els blaugranes encara més líders (59 punts) a l'espera del que facin els seus perseguidors (Inter i Cartagena, 50)

Xavier LorenteActualitzat

El Barça ha fet un pas important en la seva lluita per assegurar la primera plaça de la fase regular. A tres jornades del final, ja suma 59 punts per 50 de Cartagena i Inter que juguen aquest dissabte els seus compromisos de la 27a jornada. Sense Ferrao, Coelho, Ortiz ni Esquerdinha, els blaugranes han sumat el triomf (2-1) davant un combatiu Llevant en la reedició de la final de l'última lliga.

Els campions d'Europa han ofert la Champions de Riga a l'afició abans de començar el duel, al mateix temps que s'han presentat els diferents equips del futbol sala formatiu incloent-hi els campions del Mundialet sub-21 disputat fa poc al Brasil. Jesús Velasco ha tirat del filial per completar la convocatòria i ha fet debutar a Primera el juvenil Marc Puigverd. L'ala esquerrà barceloní ha participat en la jugada del primer gol del partit que ha marcat Sergio Lozano (1-0, minut 4) en un teva meva sensacional amb Pito. El capità ha ampliat l'avantatge en un extraordinari contraatac iniciat pel mateix Pito i en què Marcenio ha acabat assistint Lozano (2-0, minut 12).

A la segona part, el Llevant ha reaccionat i ha posat el Barça en seriosos problemes. L'exblaugrana Mario Rivillos ha clavat un impressionant cacau a l'escaire després d'un córner per retallar distàncies (2-1, minut 27). A partir d'aquí, oportunitats a les dues porteries, però sobretot a la dels locals. Els granotes han posat setge als dominis de Dídac i amb l'atac de 5 contra 4 han fregat l'empat en diverses ocasions. De fet, a l'últim segon el vilassarenc Marc Tolrà ha donat un darrer ensurt amb un genial xut al pal.