Espanyol

Sergio González fa seva la il·lusió de l'afició de l'Espanyol i està convençut que l'equip plantarà cara en el derbi

L'entrenador blanc-i-blau, que no disposarà del sancionat Víctor Sánchez, veu el seu equip capaç de guanyar el Barça

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, està convençut que aquest dissabte (16.00) el seu equip plantarà cara al Barça. "Hem de ser agressius, forts en defensa i perillosos en atac", ha estat la recepta del tècnic de l'Hospitalet.

Sergio i el seu equip tècnic han revisat el partit de la primera volta al Camp Nou i n'han extret conclusions "en positiu i en negatiu". "És molt important estar junts, amb poca distància entre línies, perquè tenen jugadors que s'inventen una passada sensacional sense pràcticament espais", ha explicat l'entrenador blanc-i-blau.

Sergio ha protagonitzat una campanya per demanar el suport de l'afició perica i ha reiterat el missatge en roda de premsa: "Som més forts si els nostres ens ajuden. Una victòria en el derbi serviria per treure'ns l'espina de l'eliminació a la Copa".

Fuentes i Salva Sevilla tornen a la convocatòria

Sergio no podrà disposar del sancionat Víctor Sánchez ni del lesionat Mattioni, així que ha convocat tots els disponibles. La llista és la següent: Kiko Casilla, Pau López, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, Stuani, Sergio García, Abraham, Cañas, Héctor Moreno, Javi López, Lucas Vázquez, Fuentes, Colotto, Caicedo, Álvaro, Arbilla, Montañés i Duarte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut