Futbol

Sergio González: "Això és com estar embarassat: o ho estàs o no ho estàs"

L'entrenador català del Valladolid ha lamentat que l'àrbitre Jaime Latre no hagi consultat al VAR la jugada de les mans de Jordi Alba dins de l'àrea

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Valladolid, Sergio González, ha lamentat que l'àrbitre Jaime Latre no hagi xiulat penal per unes mans de Jordi Alba dins de l'àrea en la roda de premsa posterior al partit al Camp Nou.

"He d'estar temperat perquè el que ha passat és difícil de digerir. Jo, a Jaime Latre (l'àrbitre), el que li dic és que el VAR hi és per a alguna cosa. Tots ens hi juguem moltíssim, tots els equips estem en moments delicats i cada decisió ha d'estar consensuada. Li demano màxima probabilitat d'encert i que vagi a veure el VAR. La mà de Jordi Alba és claríssima i l'expulsió d'Óscar Plano és molt rigorosa."

 

 

El tècnic català del Valladolid ha posat un exemple ben curiós per descriure les mans de Jordi Alba dins de l'àrea blaugrana.

"No hi ha un reglament que digui que l'altura de la mà condicioni que sigui penal. Si et toca la pilota a la mà, és penal. Això és com estar embarassat: o ho estàs o no ho estàs."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut