Futbol internacional

Sergio Gómez confia quedar-se durant "molts anys" al Borussia Dortmund

Era una de les grans promeses de la Masia, però el passat mes de gener va decidir abandonar la disciplina blaugrana per fer el salt a Alemanya

Actualitzat

Diumenge passat, Sergio Gómez va aconseguir l'or als Jocs del Mediterrani amb la selecció espanyola sub-18. Dilluns, visita a un campus d'estiu a Andorra. I dimecres, incorporació a la pretemporada del Borussia Dortmund. Fa pocs estius, aquest jove de disset anys que volia ser periodista rebia els consells dels professionals i els feia preguntes. Tot ha anat molt de pressa i ara les respon ell, després d'un aterratge a Alemanya millor del que s'esperava.

"Aquests sis mesos han estat d'adaptació al club. Quan vaig venir després de la selecció vaig debutar, vaig jugar contra el Bayern. Ja em vaig quedar amb el primer equip."

Sergio Gómez era una de les grans promeses de la Masia, però en va marxar al gener, com abans havien fet Jordi Mboula o Èric Garcia. El jugador i el seu entorn insisteixen a no parlar d'aquell moment ni volen respondre acusacions: es manifesten agraïts al Barça per tot el que els va donar. Això sí, Gómez reforça el principal motiu del seu adeu:

"El pla esportiu que em van presentar era molt bo. No vaig tenir cap dubte. M'agradaria ser al Borussia durant molts anys. És un club que m'agrada. Té una afició fantàstica, l'estadi sempre està ple i juguen al toc, com ha fet sempre el Barça."

En el cas de Sergio Gómez, esquerrà, dir que ha entrat a Alemanya amb aquest peu és positiu; ara falta que el nou tècnic del Dortmund, Lucien Favre, continuï apostant per la seva progressió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut