Sergio García diu que no té cap espina del seu pas al Barça (Foto: Reuters)
Espanyol

Sergio García torna després de la sanció i pensa que l'Espanyol pot sorprendre al Bernabéu

El davanter de l'Espanyol Sergio García ja ha complert la sanció de quatre partits i està a punt per jugar contra el Reial Madrid. Això sí, pensa que hauran de jugar amb la mateixa intensitat que el Celta a la Copa. I tenir una mica de sort.

Actualitzat
El protagonista del dia a la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besòs has estat Sergio García, que ja pot tornar a les convocatòries de l'Espanyol després de la sanció de quatre partits que va rebre per protestar a l'àrbitre en el partit contra el València.

Sobre l'absència, ha confessat que s'ho ha passat malament per viure des de fora el mal moment de l'equip, però ha recalcat que, pel que fa al càstig, "no n'he après res, perquè encara penso que no vaig dir res perquè em sancionessin. Per si de cas, ara deixaré que siguin els companys els que protestin."

Tornant a la Lliga, el davanter ha assegurat que aquest diumenge, davant del Reial Madrid, el seu equip pot donar "un ensurt". "Hem d'intentar sorprendre com sigui", s'ha proposat sense deixar de reconèixer que els de Mourinho seran els favorits.

García es posa com a model el Celta, per la victòria de Copa sobre els blancs. "Van jugar bé, van córrer tot el partit i van tenir sort de cara a la porteria. Cal que aprofitem les ocasions que tinguem. Ho deixarem tot al camp", ha assegurat.

El perill afegit del Madrid, però, és que se senti ferit després d'una derrota recent. "A casa intentaran fer-ho al més bé que puguin. A més que ens surtin les coses bé des del principi, hi hem d'anar tots junts amb l'actitud dels últims partits", ha dit, recordant els empats amb el Sevilla i el Granada.

Aquest cap de setmana, el jugador podria debutar a les ordres de Javier Aguirre, un entrenador a qui veu "molt a sobre de tot i que transmet moltes coses. És un bon tècnic, ho ha demostrat a altres equips. Sé que m'havia intentat fitxar alguna vegada, cosa que li he d'agrair."
Anar al contingut