Espanyol

Sergio García marca posicions de cara a la renovació del seu contracte amb l'Espanyol

Sergio García acaba contracte la temporada vinent amb l'Espanyol, però aviat començarà a parlar amb el club de la seva renovació. En les negociacions, el davanter ha fixat una línia vermella, el sou.

Actualitzat

A l'Espanyol se li presenta un estiu molt mogut. Si dimarts era el mexicà Héctor Moreno el que deia que no tenia clara la seva continuïtat a l'equip, aquest dimecres ha estat Sergio García qui ha mogut fitxa. El davanter acaba contracte la temporada vinent, però aviat començarà a parlar amb el club de la seva renovació. I per fixar posicions, ha aprofitat la roda de premsa del matí per recordar un compromís del president Joan Collet: "No serà fàcil. Sabem que el club està en una mala època i que les coses no van bé, però suposo que, com va dir el president, s'intentarà fer un esforç. Ja ho veurem."

Amb 30 anys i en la plenitud de la seva carrera, Sergio García juga fort. Sap que és el capità i el gran líder de l'equip. I, sobretot, qui aporta desequilibri i gols, nou fins ara, per mantenir l'Espanyol vuitè, en la zona tranquil·la. Vol un últim contracte com a perico fins al 2018, quan ja tindrà 35 anys, i amb una línia vermella molt clara: "cada any estan intentant abaixar els sous, però el que és normal és que si fas les coses bé te'l mantinguin".
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut