Sergio García ha hagut de deixar la feina abans d'hora.
Espanyol

Sergio García i Torje no acaben l'entrenament per un procés febril causat per un virus

Sergio García i Torje són els noms propis del dia a l'Espanyol ja que no han pogut acabar l'entrenament per un procés febril causat per un virus. Tots dos jugadors han marxat a casa seva abans d'hora. Caldrà veure com evolucionen per saber si Aguirre els pot incloure en la llista de convocats per viatjar a Pamplona aquest dissabte.

Actualitzat

Sergio García i Torje són els noms propis del dia a l'Espanyol, ja que no han pogut acabar l'entrenament per un procés febril causat per un virus. Tots dos jugadors han marxat a casa seva abans d'hora. Caldrà veure com evolucionen per saber si Aguirre els pot incloure en la llista de convocats per viatjar a Pamplona aquest dissabte.

Després de la sessió preparatòria d'aquest divendres, la plantilla blanc-i-blava ha signat autògrafs a centenars de nens que s'han acostat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per seguir de prop la feina dels seus ídols.

David López: "Hem de corregir errors"

David López ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que amb vista a l'inici d'any "hem de corregir els errors que hem comès, el principi de la primera volta va ser bo i ara hem de seguir a un bon nivell".

En aquest sentit, el futbolista català ha destacat el perill del seu pròxim rival de Lliga, l'Osasuna, aquest diumenge a les 18.00 a El Sadar. "Anem a un camp molt complicat, on la gent pressiona molt. És un rival incòmode que no encaixa molts gols i que necessita fer molt poc per marcar", ha explicat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut