Espanyol

Sergio García: "Estem convençuts que podem guanyar al Camp Nou"

El davanter blanc-i-blau destaca que guanyar el Barça a casa seva seria una injecció de moral que els permetria encarar un gran final de temporada

Actualitzat

Sergio García ha comparegut en roda de premsa, aquest dimecres al migdia, després d'entrenar-se amb els seus companys de l'Espanyol en una nova sessió preparatòria per a un dels partits marcats en vermell al calendari: el derbi contra el Barça, dissabte que ve a la tarda (16.15).

"Un derbi sempre és especial, és el nostre rival més gran a la ciutat i tenim moltes ganes que arribi el dia del partit. Volem aconseguir un bon resultat, i encara més al seu camp"

 

El davanter blanc-i-blau veu l'equip preparat per aconseguir guanyar el conjunt blaugrana al Camp Nou i no amaga la importància que podria tenir per a l'equip:

"Mai se sap què pot passar en un derbi. El seu camp no és fàcil, però nosaltres hi anem amb moltes ganes. Sabem que els podem fer mal i hi anem amb la mentalitat d'aconseguir els tres punts. Hem d'estar concentrats els 90 minuts. No podem cometre errors. El míster té la idea clara de com fer-los mal, i nosaltres estem convençuts que podem guanyar el partit"

 

Derbi a banda, Sergio García destaca que l'Espanyol està en la zona tranquil·la, però considera que no es poden relaxar i que el conjunt blanc-i-blau ha d'acumular tots els punts possibles fins al desenllaç de la temporada.

"Nosaltres el que hem fer és sumar punts, aconseguir victòries i no fixar-nos en si estem salvats o no; quan acabi la Lliga ja veurem en quina posició acabem"

 

En un pla més personal, el del Bon Pastor prefereix no parlar sobre el seu futur, quan la temporada ecara està oberta, però, en qualsevol cas, recorda que el seu somni seria penjar les botes a l'Espanyol.

"Estic encantat de tornar a jugar amb l'equip. D'aquí al final de la temporada ja veurem què passa. Per part meva ja he dit que m'agradaria retirar-me a l'Espanyol"

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut