Espanyol

Sergio García: "És el millor moment des que sóc a l'Espanyol"

Sergio García ha reconegut que actualment passa "pel millor moment" des que va fitxar per l'Espanyol. "Em trobo molt bé, m'ajuda molt l'estil de joc de l'equip i també tornar a la meva posició de tota la vida. Així, les coses són més fàcils", ha reconegut. El davanter català va ser l'autor de l'empat a tres contra el València en l'últim segon del partit en un final d'autèntica bogeria a Cornellà-el Prat.

Actualitzat
Sergio García ha reconegut que actualment passa "pel millor moment" des que va fitxar pel club blanc-i-blau. "Em trobo molt bé, m'ajuda molt l'estil de joc de l'equip i també tornar a la meva posició de tota la vida. Així, les coses són més fàcils", ha reconegut.
  
El davanter català va ser l'autor de l'empat a tres contra el València en l'últim segon del partit en un final d'autèntica bogeria a Cornellà-el Prat. "L'equip s'ho mereixia, no podia anar-se'n buit amb el bon partit que havíem fet. Al final vam tenir la recompensa. El gol el vaig posar jo, encara que va ser obra de tots, va ser la grada la que va fer que entrés la pilota", ha dit.
 
Sergio García ha destacat la bona feina col·lectiva contra el València, tot i que s'ha mostrat prudent respecte a la situació de l'equip en la classificació. "Per punts encara no estem salvats, encara que a tots ens agradaria estar ja tranquils i marcar-nos l'objectiu de poder arribar a Europa. Sabem que serà difícil pel calendari, però la gent s'il·lusionaria", ha admès.
 
De tota manera, el jugador del Bon Pastor no renuncia a fites més ambicioses: "Si aconseguim els 42 aquesta setmana, poder aspirar a ser a dalt suposaria un any magnífic per a tothom, una temporada rodona. Els dos anteriors semblava que podríem anar a Europa i a l'equip no li va venir bé parlar tant d'això, potser ens va passar factura".
 
Finalment, Sergio ha comentat el possible penal que va patir durant el partit i que l'àrbitre González González, molt protestat pel periquitos, no va assenyalar. "Vaig veure clar que m'atropella, ja es demostra en les imatges i tant de bo que aquestes coses no tornin a succeir perquè aquestes coses poden marcar un partit perquè potser l'haurien amonestat, però no podem fer res", ha conclòs.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut