Sergio García Dols fa un pas endavant en la seva carrera
Motor

Sergio García Dols substituirà Albert Arenas a l'equip Aspar a Moto3

Sergio García Dols fitxa per l'equip Aspar de Moto3 per al 2021. El de Borriana substituirà Albert Arenas, que salta a Moto2. Té 17 anys i va aconseguir una victòria en la seva primera temporada completa.

És una de les joves promeses del Mundial i entrarà en el lloc de l'exitós Albert Arenas. Sergio García Dols, que té una relació molt bona amb Marc Márquez, va debutar l'any 2019 al Gran Premi de les Amèriques, ja que a la cursa anterior encara no havia complert els 17 anys necessaris per entrar al campionat. Aquella temporada va fer un podi a Malàisia i va guanyar l'última cita del calendari, al circuit Ricardo Tormo de Xest.

Ara és dins l'equip Estrella Galicia, que està en plena reestructuració per al 2021 i mira d'aconseguir el pressupost per tenir un pilot. Sergio és ara mateix 17è del Mundial de Moto3. Arribarà a l'equip valencià amb l'objectiu de lluitar pel títol. Jorge Martínez "Aspar" té molta confiança en aquest pilot:

"Estem molt il·lusionats de comptar amb Sergio García en l'Aspar Team. Tenim molta confiança en ell i esperem poder oferir-li les millors eines perquè demostri tot el seu potencial. Aquest any estem vivint una temporada molt emocionant i volem seguir formant pilots per convertir-los en campions."

A Sergio García Dols, per la seva banda, no li fa cosa substituir un pilot com Arenas, actual líder del Mundial i que ja s'ha assegurat el salt de categoria:

"Estic molt content de poder anunciar que l'any vinent competiré amb l'Aspar Team. Crec que junts formarem un gran equip, es veu que és un equip guanyador. Posaré totes les meves forces perquè puguem donar el màxim."

El pilot de Borriana es va formar amb l'equip Estrella Galicia 0,0 i l'Escola Tècnica Monlau. El 2016 va ser campió d'Espanya de Premoto3. El 2017 va córrer el FIM CEV Repsol Moto3 i va acabar setè, amb una victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya. El 2018 va guanyar 4 carreres i va quedar subcampió. El Sergio es va perdre dues curses, ja que es va trencar la cama. L'any passat va arribar al Mundial i va acabar a la quinzena posició de la general.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut