Sergio García, pendent del seu visat per viatjar als Estats Units (www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Sergio García abandona la concentració de l'Espanyol per solucionar uns problemes amb el seu visat

El davanter de l'Espanyol, que en els últims anys ha viscut a Qatar, ha de presentar més documentació per poder viatjar als Estats Units

Actualitzat

Sergio García i el preparador físic, Jaume Bartrés, han hagut d'abandonar la concentració de pretemporada de l'Espanyol a la Vall d'en Bas, a la Garrotxa, per solucionar uns problemes amb el seu visat de cara a poder viatjar a finals de mes als Estats Units.

Tant Sergio García com Bartrés han viscut els últims anys a Qatar i Abu Dhabi, respectivament. A causa d'això, han de presentar de forma presencial més documentació que la resta dels seus companys abans d'entrar als Estats Units.

En principi, si no hi ha complicacions inesperades amb els tràmits, tant Sergio García com Jaume Bartrés haurien de reincorporar-se a la concentració aquest dimarts a la tarda.

Hermoso: "Espero millorar l'any passat, un futbolista sempre en vol més"

Mario Hermoso ha assegurat aquest dilluns que espera "millorar" en el curs 2018-19 i disputar els màxims partits possibles perquè "un futbolista sempre en vol més".

El defensa madrileny va viure una temporada complicada, ja que va passar de ser un fix a l'onze a desaparèixer de l'equip titular. Hermoso, qüestionat pel canvi de criteri de l'entrenador, ha afirmat que no es va sentir maltractat: "Això passa al futbol, aquí i a qualsevol lloc. Són coses amb les quals has de viure".
 
El blanc-i-blau, de tota manera, aposta per girar full. "Ara tenim un altre míster i una altra possibilitat de guanyar-se el lloc. Tota la plantilla treballa per estar en el primer onze de la Lliga", ha confessat.

Hermoso, d'una altra banda, s'ha mostrat satisfet per l'arribada de Rubi a la banqueta: "És exigent i ja ens ha transmès el que vol". "Busquem ser protagonistes amb la pilota on calgui ser-ho, tenir treballats els conceptes defensius des de la línia i defensar alt", ha afegit.

Anar al contingut