Futbol

Sergio Busquets: "Quan en guanyes tres de seguides, vol dir que alguna cosa estàs fent bé".

El jugador del Barça parla des de la concentració de la selecció espanyola dels èxits del Madrid i del Barça, d'Iniesta, de Messi i de les opcions d'Espanya al Mundial

Sebas GuimActualitzat

El blaugrana Sergio Busquets ha parlat en exclusiva per a TV3 en la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas.

El migcampista ha valorat la temporada del seu equip i la del seu màxim rival, el Reial Madrid. Dels blancs no ha volgut treure mèrits de la seva tercera orelluda consecutiva:

"Al final quan jugues aquests grans tornejos, sempre has de tenir alguna sort en algun moment. Quan en guanyes tres seguides, vol dir que alguna cosa estàs fent bé. No pot ser tot sort."

I a la pregunta de si li fa ràbia que el Madrid hagi guanyat aquesta Champions, destaca el que ha assolit el Barça: "Al final el que hem de mirar és el nostre equip, nosaltres mateixos. Hem de valorar el que hem fet nosaltres, fer el doblet és una molt bona temporada".

Tot i que li queda el record d'una amarga nit:

"Tothom té al cap el que va passar a Roma. És normal, va ser una situació molt dolenta, límit, que no ens hauria de tornar a repetir ni passar."

Reconeixement d'Iniesta

Busquets, preguntat sobre la marxa del manxec Andrés Iniesta:

"Per tot el que és l'Andrés, al terreny de joc, fora, al vestidor, serà molt difícil omplir el que deixa. Però al final és llei de vida del futbol. Ha passat amb el "Puyi", el Xavi i continuarà passant. Hem de treballar molt dur i molt més perquè la seva absència es noti el menys possible".

El de Badia valora tot el que ha après tots aquests anys al costat d'Andrés Iniesta:

"De les seves qualitats és impossible aprendre'n perquè l'Andrés és únic , però si que he après molt de la manera de veure el futbol, de llegir-lo, d'entendrem amb ell o jugadors com ell i el Xavi que han marcat una època. I a fora del terreny el que és ser capità. El que és la companyonia, el ser professional."

Messi, la selecció espanyola i el Mundial

Sergio Busquets ha volgut treure pressió al seu company Leo Messi de cara al Mundial de Rússia:

"Al final al Leo no li farà falta un Mundial per saber el que és ser el millor jugador del món, que ha sigut el millor jugador del món durant aquesta dècada que ha jugat i sempre serà recordat"

I fa el seu particular rànquing de favorits al títol:

"La favorita número 1 és Brasil, i després hi ha un grup de seleccions en el qual podem entrar nosaltres: Alemanya, Espanya, Argentina i França. Tenen molt bons jugadors, són grans seleccions i si guanyessin no seria cap sorpresa"

Pel que fa a les opcions de la selecció espanyola, es mostra optimista i il·lusionat:

"Vam tenir una mala experiència al Brasil i una de molt bona a Sud-àfrica, estem molt il·lusionats, arriben molt bé físicament, com a equip, hem fet una classificació molt bona. No tenim un grup fàcil però si fem bé les coses podem arribar molt lluny."

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018Iniesta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut