Barça

Sergio Busquets: "M'agradaria tornar a jugar amb Messi"

L'encara capità blaugrana ha parlat amb TV3 després d'acomiadar-se de l'afició del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una jornada d'emocions intenses al Camp Nou, on Sergio Busquets es va acomiadar com a jugador del FC Barcelona, l'encara capità blaugrana ha fet balanç de la seva trajectòria en una entrevista a TV3.

Busquets també ha parlat del seu futur més immediat. Ha explicat que encara no té decidida la seva destinació, tot i que ha donat detalls de les seves intencions.

"Prendré una decisió abans de dues o tres setmanes. He de moure els nens i la família i tinc tres o quatre propostes. A veure què acabo fent."

"No som un pack"

Preguntat per Leo Messi, el migcampista català ha reconegut que "egoistament" preferiria que Messi jugués al seu costat que no que fitxés pel Barça. En tot cas, ha deixat clar que el seu futur no va lligat al de cap dels seus amics.

"El meu futur no va lligat al de Messi. Si coincidim serà fantàstic. Tornar a jugar amb ell que és un amic i que les nostres famílies són amigues seria genial. Amb el Leo, amb el Jordi Alba o amb l'Andrés Iniesta. Cadascú decidirà amb la seva família i les seves prioritats. No som un pack."

Possible entrenador

A Busquets li toca ara emprendre una aventura fora del Barça, però no descarta tornar en un futur. El futbolista reconeix que es veu d'entrenador. "Ho intentaré", ha comentat.

"He estat un privilegiat"

Mentre pensa en el seu futur, el migcampista es troba encara paint el final de la seva trajectòria com a blaugrana.

"Serà estrany no jugar més al Barça. Han estat 15 temporades, normalment jugant molt. Espero que no m'enyorin, pel bé del Barça. Començo a ser conscient que no hi haurà més partits. Estic content perquè he estat un privilegiat. He tingut una trajectòria fantàstica."

Busquets ha reconegut que prendre la decisió de deixar el Barça no és fàcil, però creu que era el moment més indicat.

"No va ser fàcil decidir-me. Quan veia que ho feien els altres m'ho semblava, però no ho ha estat. Volia marxar sent titular, capità, aixecant títols importants. Tinc una mica d'inquietud per una nova experiència esportiva i familiar. No el tries tu, aquest moment. Si pogués triar hauria triat el que he fet. És molt maco."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut