Sergio Busquets continuarà sent una peça clau fins al 2018.
Futbol

Sergio Busquets, encara amb molèsties al pubis, es perdrà el duel contra el Bayern

Sergio Busquets es perdrà el Barça-Bayern de Munic d'aquest dimarts. El migcampista de Badia del Vallès no s'ha recuperat de les molèsties al pubis que arrossega des de fa setmanes, i que ja li han fet perdre els tres últims partits de Lliga. Busquets ha passat una última prova a l'entrenament que l'equip ha fet aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Javier Mascherano, en canvi, és baixa segura, perquè encara no s'ha recuperat del trencament de lligaments que es va fer al camp del París Saint-Germain. Jordi Alba serà baixa per sanció.

Actualitzat
Sergio Busquets es perdrà el Barça - Bayern de Munic d'aquest dimarts. El migcampista de Badia del Vallès no s'ha recuperat de les molèsties al pubis que arrossega des de fa setmanes i que ja li han fet perdre els tres últims partits de Lliga. Busquets ha passat una última prova a l'entrenament que l'equip ha fet aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Javier Mascherano, en canvi, és baixa segura, perquè encara no s'ha recuperat del trencament de lligaments que es va fer al camp del París Saint-Germain.

A la convocatòria, tampoc hi ha entrat Éric Abidal. El francès arrossega molèsties de la sobrecàrrega als bessons que se li van presentar en el partit. Per la seva banda, Jordi Alba serà baixa per sanció.

A la llista de convocats, hi ha entrat el jugador del filial Sergi Roberto.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut