Sergio Busquets amb Luis Enrique durant el partit contra Alemanya
Sergio Busquets amb Luis Enrique durant el partit contra Alemanya (Reuters)
Barça

Sergio Busquets: "Els del Barça rendim millor amb Espanya? Potser sí"

El capità del Barça ha valorat els dos primers partits del Mundial i ha parlat de l'actuació dels blaugranes sota la direcció de Luis Enrique

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique s'ha convertit en un dels grans protagonistes d'aquest Mundial de Qatar. El seleccionador d'Espanya no només ha innovat a les xarxes amb el famós canal de Twitch, sinó que també ha sorprès amb l'alt nivell de joc del seu equip.

En els dos primers partits del Mundial, l'asturià ha comptat amb la presència de cinc blaugranes a l'onze titular, a més del reforç de Balde als minuts finals. Una alta presència de jugadors del Barça, dos d'ells molt criticats al Camp Nou, com són Jordi Alba i Sergio Busquets.

Precisament, el capità del Barça i de la selecció espanyola ha estat entrevistat a "El larguero" de la Cadena SER, on ha fet un repàs de l'inici de la Copa del Món. A més, també ha parlat de la seva situació amb el Barça, amb qui acaba contracte el 30 de juny del 2023.


Continuarà al Barça?

"M'agraden molt els Estats Units, tenen una lliga molt atractiva i no descarto res, sobretot Miami, que és una gran ciutat. Però a partir d'aquí no tinc decidit res, no he negociat res amb cap club, tampoc amb el meu equip, que serà el primer que sabrà la meva decisió. Està tot per decidir."


Sobre les declaracions de Laporta

"Si gran part del mèrit de la selecció és gràcies a Xavi? Li va sortir la vena barcelonista, al presi. Xavi suposo que deu tenir el mèrit d'haver-li donat més protagonisme a Balde i que sigui aquí, també d'haver fitxat Ferran Torres... Però la resta ja hi érem abans de Xavi i ja portem molt temps venint a la selecció."


Diferència entre el Barça i Espanya

"Si el rendiment dels blaugranes és superior amb la selecció espanyola? Potser sí que una mica, però no crec que sigui tan exagerat i no ho portaria a l'extrem. Al final són dos equips, entrenadors, ambients diferents i filosofies amb matisos diferents."


Retirada de Piqué

"Portàvem molt temps parlant d'ell, dels companys... Són decisions personals i tu intentes aconsellar-lo i donar-li suport. Jo sabia el que pensava, però no sabia que el vídeo sortiria aquell dia i aquella hora. Al final hem estat 15 anys junts i ha estat un gran company. És una llegenda del Barça, ho ha donat tot i sempre ha mirat pel club i pels companys. Marxa una part de l'escut del Barça i li desitjo el millor. Mantindrem el contacte segur."


Rendit a Luis Enrique

"Aquesta selecció l'ha fet Luis Enrique i l'ha modelat segons la seva filosofia i li ha sortit realment bé. Si no segueix, suposo que un altre entrenador tornarà a posar el seu segell."

Anar al contingut