Sergio Busquets, a l'entrenament del Barça d'aquest dimecres (@FCBarcelona_cat)
Barça

Sergio Busquets disputarà el partit 500 contra l'Atlètic de Madrid

Només el superen Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi, Carles Puyol, Migueli i Víctor Valdés

Actualitzat

Un dels intocables del Barça, Sergio Busquets, està a punt de jugar el seu partit número cinc-cents amb el primer equip del Barça i, si no hi ha cap contratemps sobrevingut, l'escenari serà el Wanda Metropolitano, en el duel que el FC Barcelona ha de jugar contra l'Atlètic de Madrid dissabte que ve al vespre.

Ja queda lluny aquell 13 de setembre de 2008, quan Pep Guardiola li va donar l'ordre de vestir-se de curt durant el partit de Lliga que el Barça jugava contra el Racing de Santander.

Llavors Guardiola deia:

"Crec que és el millor migcentre del món, no n'hi ha cap com ell."

Des de llavors, tots els entrenadors que ha tingut al primer equip  (Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique i Ernesto Valverde) s'han desfet en elogis cap al de Badia:

Busquets s'ha convertit en un crac dels que fan la feina menys vistosa però que destaquen quan no hi són perquè se'ls troba a faltar. No en va pot presumir d'un palmarès envejable: 7 títols de Lliga, 3 Champions, 6 Copes del Rei, 6 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 3 Mundials de Clubs.

La xifra de 500 partits no està a l'abast de qualsevol, de fet només el superen Xavi Hernández (767); Andrés Iniesta (675); Leo Messi (650); Carles Puyol (593); Migueli (549) i Víctor Valdés (539). Això sí, amb 30 anys, Busquets té força anys al davant per escalar posicions en aquest rànquing.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut