Busquets durant un partit del Barça aquesta temporada
Busquets durant un partit del Barça aquesta temporada
barça

Sergio Busquets confessa quin jove del Barça és més incontrolable per al capità

Entre les atribucions del portador del braçalet sempre hi ha hagut el mestratge a les estrelles emergents

Redacció Esport3Actualitzat

Quinze temporades a l'elit i 139 internacionalitats han fet de Sergio Busquets el far dels talents emergents que coincideixen amb el de Badia. Seguint el seu caràcter, el capità del Barça exerceix un mestratge tranquil, malgrat que no tots els joves li posen igual de fàcil. En una entrevista a Marca, Busi confessa quin és més incontrolable. "A casa estic amb els fills... aquí gairebé és pitjor":

"A tots els he de controlar una mica, però més a Gavi. La joventut té això. Poden ser més bromistes, més despistats, però a l'hora de la veritat tots sumen i fan cas dels més veterans."

No obstant, considera que és una sort jugar amb el Golden Boy 2022 tant al club com al Mundial:

"Tinc la sort que està al meu equip. A caràcter i intensitat no el guanya ningú. Té coses molt bones per a l'equip, i altre que ha de polir. Amb l'edat que té (només 18) imagina les coses que pot afegir al seu repertori."

L'impuls d'Ansu

D'un altre diamant de la Masia com Ansu, celebra la seva inclusió d'última hora a la llista de Luis Enrique:

"El veig molt bé. Venir al Mundial va ser un impuls, una ajuda tremenda. No està jugant al Barça tot el que voldria. Ve d'una lesió llarga i travessa un període d'adaptació. Tant de bo recuperi el seu nivell, ens pot ajudar moltíssim."

Busquets coneix bé les seves limitacions i els seus punts forts. Com a portador de tots els braçalets, ara li toca afermar el lideratge.

Anar al contingut