Sergiño Dest, en l'òrbita blaugrana
Barça

Sergiño Dest és una de les opcions del Barça per substituir Semedo

Nelson Semedo té moltes opcions de deixar el Barça de cara a la pròxima temporada i l'àrea esportiva ja li busca substitut

Xavi LemusActualitzat

El mercat de fitxatges continua en ebullició i el Barça continua buscant peces per acabar de quadrar el trencaclosques de la pròxima temporada. Un dels jugadors que té opcions de deixar el conjunt blaugrana és Nelson Semedo. El lateral portuguès continua sense voler renovar pel Barça i té equips interessats en el seu fitxatge, tant de la Premier com de la Seria A italiana. Davant de la seva possible sortida, l'àrea esportiva blaugrana estudia diferentes opcions al futbol europeu, i una d'elles és el lateral de l'Ajax Sergiño Dest.

Es tracta d'un jove de 19 anys que ha estat una de les revelacions de la temporada a l'Eredivisie. Nascut als Països Baixos, és de mare holandesa i pare nord-americà, va triar defensar els colors de la selecció dels Estats Units malgrat els intents de Koeman per convence'l de lluir la samarreta "oranje". És un lateral ràpid amb la pilota, que juga amb les dues cames, molt hàbil en el dríbling i amb arribada. El seu punt feble, donada la seva joventut, és a nivell defensiu, on encara té molt marge de millora.

 

Equips com el Bayern de Munic ja l'han estat seguint, i el seu club, l'Ajax, ja ha dit que qualsevol traspàs dels seus jugadors passarà per pagar diners, ja que no volen entrar en cap mena d'intercanvi de cromos. Dest ja ha dit públicament que el seu somni és vestir de blaugrana. Ara caldrà veure fins on arriben els moviments de la Secretaria Tècnica del Barça i el seu èxit en les possibles negociacions. Malgrat que des d'Holanda parlaven d'acord tancat, per part de l'entitat barcelonista es desmenteix que l'operació estigui enllestida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+3 #28

A post shared by Sergiño Dest (@sgd_2) on

Anar al contingut