Dest correrà aviat per la banda dreta del Camp Nou. (Foto: REUTERS)
Futbol

Sergiño Dest: buscant el nou Alves

El Barça tanca la incorporació del lateral dret de l'Ajax

Xavi TorresActualitzat

Venut Semedo al Wolverhampton, el Barça està a punt de tancar la incorporació del lateral dret de l'Ajax Sergiño Dest, de 19 anys, a canvi de 20 milions d'euros, més 5 en variables. L'acord és total. L'únic que queda per decidir són les condicions i els terminis de pagament.

Fa 13 mesos va firmar el seu primer contracte amb l'Ajax i, després de 32 partits (22 de Lliga, 4 de Copa, 1 de Supercopa d'Holanda i 5 de competicions europees) està a punt de fer-ho amb el Barça. Carrera meteòrica, la d'aquest defensa lateral dret de 19 anys, tres vegades internacional pels EUA per la nacionalitat del seu pare, però fet a Holanda, d'on és la seva mare. Arribarà al Barça perquè Ronald Koeman el coneix bé. De fet, quan Koeman era el seleccionador d'Holanda, va mirar de convence'l, sense èxit, perquè jugués en el combinat taronja.

Es tracta d'un jugador que encara ha de millorar en l'aspecte defensiu, però que té moltes virtuts en el futbol d'atac. L'any passat, Serginho Dest es va estrenar al màxim nivell fent sis passades de gol i anotant-ne dues. El desig del Barça és trobar el nou Dani Alves. El repte és majúscul.

 

Anar al contingut