L'exblaugrana Sergi Samper durant un entrenament amb el Vissel Kobe
Samper durant un entrenament amb el Vissel Kobe (@sergisamper)
Futbol

Sergi Samper explica com passa el confinament pel coronavirus al Japó

A l'exblaugrana, ara a les files del Vissel Kobe japonès, se l'ha pogut veure jugant a tenis taula al menjador de casa

Santi PadróActualitzat

En aquests temps de reclusió forçada a casa, cadascú busca com distreure's de la millor manera possible. Alguns ho fan ordenant un armari, altres fan neteja d'un calaix o hi ha qui aprofita per treure la pols d'una llibreria. N'hi ha molts que, senzillament, fan una mica d'exercici. Aquest és el cas de l'exblaugrana Sergi Samper, a qui hem pogut veure, des del Japó, jugant a tenis taula al menjador de casa.

A Samper se'l veu jugant amb bon estil i, sobretot, posant en pràctica un sofisticat i molt efectiu revés a dues a mans. A més a més, mostra un bon joc de peus..., a pesar que, de calçat, porta les sabatilles d'estar per casa.

Si no hagués estat futbolista, segurament Sergi Samper s'hauria dedicat al tenis, com el seu germà Jordi. De fet, va estar compaginant les dues disciplines fins que va arribar a infantil i es va acabar decantant pel futbol.

El seu bon estil amb la raqueta de tenis el va ensenyar al seu compte d'instagram en uns entrenaments amb el seu germà per a la fase prèvia del torneig de Wimbledon del 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparando Wimbledon con mi hermano! 🎾💪 @jordi_samper

A post shared by Sergi Samper (@sergisamper) on

Sergi Samper està esperant que el seu equip, el Vissel Kobe, comenci a disputar la Lliga japonesa el pròxim 9 de maig per deixar aparcat el tenis taula casolà i poder tornar a jugar a futbol.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut