Barça

Sergi Roberto: "Soc on he volgut ser tota la vida"

El jugador reusenc firma la seva renovació amb el Barça fins al 2022 i declara el seu compromís amb el club blaugrana

Actualitzat

Sergi Roberto ja havia pactat la seva renovació amb el Barça fins l'any 2022, però aquest divendres l'ha segellat en un acte a l'alçada de la importància de l'esdeveniment. El jugador reusenc il·lustra, als seus 26 anys acabats de fer, la continuïtat del planter al primer equip.

"Porto ja molts anys en aquest club i he viscut moltíssims moments. Sempre recordaré el meu debut contra el Ceuta i tots els títols guanyats. I la remuntada va ser un moment que sempre em quedarà marcat".

 

El blaugrana ha resumit com va viure els llargs mesos en què club i jugador negociaven la seva renovació, i en algun moment semblava que no s'arribaria a un acord.

"Des de petit que sóc culé, és on he volgut estar tota la vida. Porto ja 12 anys aquí i és cert que hi ha hagut altres clubs interessats, però el que sempre volia era quedar-me aquí. I estic content d'haver pogut firmar i tant de bo em pugui quedar més temps. Estaria encantat."

L'entesa amb Leo Messi:

"Entendre's amb el Leo és bastant fàcil. Jo el tinc a la meva banda i em puc associar amb ell. És un jugador que fa que tots siguem millors. Molt content d'estar a la seva banda."

Dos tècnics que l'han marcat: Guardiola i Luis Enrique

"Sempre agraïré al Pep el fet d'haver-me fet debutar al Camp Nou. I amb Luis enrique vaig tenir dues etapes. Al B em va fer debutar venint del juvenil jugant molts partits, i al primer equip em va posar en una demarcació que no era la meva al principi i ho ha acabat sent."

Consells als més joves

 "Jo intento donar el màxim per donar exemple als més joves. Quan jo era jove intentava mirar-me en els jugadors del primer equip. Jo intento dir-los als joves que el camí no és gens fàcil i que si de veritat volen triomfar han de tenir molta paciència i no deixar de treballar."

Situació actual de l'equip:

"Som on volíem ser a principi de temporada: a la final de Copa, líders a la Lliga i jugant els vuitens, però és veritat que es juguen molts partits i és normal que els jugadors es cansin".

Adaptació al lateral:

"Des de petit he jugat al mig del camp, però ja porto força partits al lateral i és una posició que ja m'he fet una mica meva. El que compta és jugar i em sento important"

Lloances per al Girona

"El Girona està fent una grandíssima temporada i han demostrat que contra equips grans estan fent grans partits. Serà un partit complicat, però nosaltres hem de continuar sumant punts per seguir al capdavant." 

El següent d'una llista selecta

"Per a mi és un orgull  ser en una llista amb el Leo, l'Andrés, el Sergio, el Puyi, el Xavi, de jugadors que han fet gairebé tota la carrera aquí."

Opcions de ser al Mundial

"Jo ja vaig jugar Mundials sub-17 i sub-20 i ara poder jugar un Mundial absolut seria un somni"

El record del gol contra el PSG

"Crec que aquell gol ha canviat bastant la meva vida. La gent pel carrer sempre me'l recorda. Sempre m'acompanyarà. Va ser un moment únic"

Altres ofertes

 "Estem veient exemples de jugadors que tenen el desig de triomfar en el Barça. Jo vaig tenir altres ofertes, però si els joves volen triomfar en el Barça han de tenir paciència i al final els arribaran les oportunitats."  

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut