Sergi Roberto en una imatge d'arxiu
Sergi Roberto en una imatge d'arxiu

Sergi Roberto haurà de passar per quiròfan

El jugador català es va lesionar a la cuixa dreta el 21 de novembre del 2020, i fins ara s'havia optat per un tractament conservador que li havia propiciat algunes reaparicions. Estarà entre tres i quatre mesos de baixa

Jordi GrauActualitzat

El Barça ha comunicat aquest migdia que Sergi Roberto serà intervingut quirúrgicament de la seva lesió a la cuixa dreta, al recte femoral concretament.

El calvari del jugador català va començar el dia 20 de novembre de l'any passat, en un partit contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. El de Reus no va reaparèixer fins al 31 de gener del 2021, en partit de Lliga contra l'Athletic Club al Camp Nou, però es va tornar a lesionar tres dies més tard a Granada, en partit de Copa del Rei. A l'estadi andalús va provar de xutar i es va tornar a fer mal a la mateixa zona del quàdriceps.

Durant tot aquest temps s'ha optat per un tractament conservador que ha anat propiciant reaparicions del jugador. Sergi Roberto, però, mai ha acabat de recuperar-se del tot. Ara, i coincidint amb els canvis que s'han fet en els serveis mèdics del club, s'ha optat per la intervenció quirúrgica.

La intervenció la farà el doctor finès Lassa Lempainen, sota la supervisió mèdica del club. Lempainen, deixeble del doctor Sakari Orava, ja va operar també Ousmane Dembélé d'una de les seves darreres lesions musculars. El Barça donarà més detalls de la recuperació un cop feta l'operació, però s'estima que el temps de baixa serà d'entre tres i quatre mesos.

 

La notícia arriba en plenes negociacions per la seva renovació. Havien quedat en punt mort, però aquesta setmana s'han de reprendre, després que Xavi donés el vistiplau a la continuïtat del jugador català.

 

Anar al contingut