El jugador blaugrana Sergi Roberto
Sergi Roberto en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)
Barça

Sergi Roberto, a punt per rebre l'alta mèdica i reaparèixer contra l'Athletic Club

El jugador de Reus, que es va lesionar el 21 de novembre al Wanda Metropolitano, podria ser la gran novetat de la llista de convocats

Redacció Esport3Actualitzat

Sergi Roberto, baixa des de fa més de dos mesos a causa d'un trencament muscular al recte femoral de la cuixa esquerra, està a punt de reaparèixer i podria fer-ho aquest diumenge davant l'Athletic Club al Camp Nou.

Sergi Roberto es va lesionar el 21 de novembre al Wanda Metropolitano i, des d'aleshores, s'ha perdut 17 partits oficials i el seu lloc al lateral dret ha estat ocupat, primer pel nord-americà Sergiño Dest i, després de la seva lesió, pel futbolista del planter Óscar Mingueza.  

El jugador reusenc ja va participar en un partidet informal que es va disputar divendres i aquest dissabte s'ha entrenat amb normalitat amb la resta de l'equip, de manera que Ronald Koeman podria incloure'l a la llista de convocats.  

En l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva, amb l'única baixa de Dest, descartat per al duel contra els bascos, hi ha participat els jugadors del filial Konrad de la Fuente, Ilaix Moriba i Arnau Tenas.

Anar al contingut