Sergi Martínez va fer el seu debut a la Lliga Endesa contra el Gran Canària (@FCBbasket)
Bàsquet

Sergi Martínez, l'últim producte del planter que debuta amb el Barça

L'aler de Rubí, de 20 anys, és un dels grans projectes formats a La Masia i va complir el seu somni contra el Gran Canària a la Lliga Endesa

Actualitzat

El Barça de bàsquet segueix donant bones notícies als seus aficionats. No només pel que fa als resultats, sinó també perquè les joves promeses del filial estan tenint oportunitats aquesta temporada. Es tracta de Leandro Bolmaro i Sergi Martínez, que ahir va debutar amb el primer equip blaugrana.

L'aler de Rubí va complir el seu somni contra el Gran Canària a la Lliga Endesa, disputant, això sí, poc més d'un minutet. Es tracta d'un dels grans projectes del club, sortit al 100% de La Masia. El rubinenc ha passat per totes les categories inferiors del bàsquet blaugrana, i en totes ha tingut un paper destacat.

Martínez és un aler de 20 anys i dos metres i tres centímetres que, al Barça B, juga a la posició de quatre. Ahir, però, Pesic el va fer jugar en la posició de tres. El mateix Martínez reconeix que s'haurà d'adaptar a jugar en posicions exteriors amb el primer equip.  

"Jugar en una posició més de pivot és molt diferent de jugar de tres. Aquest és un pas que al principi costa fer i segurament adaptar-se a les meves qualitats que em faltaven per jugar en una posició exterior."

Pesic també va parlar de Sergi Martínez, del qual va elogiar la capacitat defensiva, però també reconeixia que necessitarà temps per adaptar-se a la seva nova posició.

"És un noi que treballa molt, que és millor en defensa que tots els jugadors de la seva edat i té un bon futur, però necessita un temps per adaptar-se a una nova posició de 2-3 i ha de millorar la seva tècnica i la seva visió."

S'haurà d'estar molt atent, doncs, a la progressió d'aquestes joves promeses del bàsquet blaugrana.

Anar al contingut