FUTBOL

Sergi Gómez: "La victòria contra el Madrid ens reforça però no pot enlluernar-nos"

Sergi Gómez, intocable per a Vicente Moreno, ens posa en situació del moment de l'equip. Parla de la importància de guanyar el Madrid però també del pròxim rival, el Cadis, a qui s'ha de superar tant sí com no per mantenir les bones sensacions

Imma Casares FerreiroActualitzat

Sergi Gómez va arribar al mercat d'estiu i s'ha convertit en indiscutible per a Vicente Moreno. El central d'Arenys de Mar, de vint-i-nou anys, ha jugat complets set dels vuit partits que s'han disputat. Només es va perdre el partit contra l'Atlètic de Madrid per sanció. Sergi Gómez valora aquest fet i recorda: "Jo ja vaig dir que venia a l'Espanyol amb molta il·lusió; jo volia jugar i vaig prendre la millor decisió. Lluitaré perquè les coses continuïn com fins ara."

El central maresmenc lloa el Lele Cabrera, el seu company a l'eix de la defensa: "Jugar al seu costat és clau; sempre és bo buscar-se aliats; el Lele té molta experiència i allà on no arriba ell, hi arribo jo, i al revés". Lloa Cabrera i avisa sobre el moment de l'equip:

"La victòria contra el Reial Madrid ens reforça però no ens pot enlluernar. Ara el partit veritablement important és el del Cadis; és absolutament clau per fer bons els punts contra el Madrid. Si ho fem bé, podem complicar les coses a qualsevol rival."

L'Espanyol rep el Cadis dilluns a les 21.00 i aquest serà el primer d'una sèrie de partits sobre el paper força assequibles. Un tram on els blanc-i-blaus s'enfrontaran a l'Elx, Athletic Club, Getafe i Granada:

"Aquest tram és tan important com els altres que hem fet abans d'una aturada. Al final cada victòria val tres punts, per tant no cal fer distincions."

El de dilluns contra el Cadis serà el primer partit amb el 100% de l'aforament permès des que va començar la pandèmia i Sergi Gómez no ha deixat passar l'oportunitat de parlar-ne:

"És un motiu de doble alegria; primer perquè significa que avancem en el tema de la pandèmia i segon perquè recuperar el 100 per cent de l'aforament juga a favor del futbol. Sens dubte és un pas endavant."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut