Espanyol

Sergi Darder: "No perquè haguem perdut quatre o cinc partits som més dolents del que érem"

El migcampista mallorquí manté el seu missatge d'optimisme i assegura que la visita al Wanda Metropolitano pot ser un punt d'inflexió per capgirar la mala ratxa de resultats

Actualitzat

L'expressió del "darderisme" va agafar molta força a començament de temporada a l'Espanyol quan Sergi Darder va comentar que l'equip no s'havia de posar sostre i que havien d'aspirar a tot. Aquest dimecres Darder, tot i el mal moment de l'equip, no ha volgut desdir-se'n. El migcampista mallorquí ha dit que el seu missatge d'optimisme encara té vigència i més si s'interpreta tal com ell es va explicar a principi de temporada.

"Igual que com va començar la temporada. Si ara penseu que vindré aquí a tirar un missatge de negativitat no va amb mi. És evident que qui va entendre el missatge del 'darderisme' seguirà pensant el mateix fins a final de temporada. Jo no canviaré el meu discurs i qui el va malinterpretar pensava que guanyaríem la Lliga i estarà dient que estem una mica més lluny. No és la meva manera de pensar, jo m'ho prenc amb molt optimisme i no perquè haguem perdut quatre o cinc partits penso que som més dolents del que érem. Com tampoc pensava que quan guanyàvem tants partits érem més bons del que som".

Darder ha afegit que han de recuperar el nivell de l'inici de temporada, que necessiten que tots els estaments del club vagin junts i reconeix, a nivell individual, que els últims partits no ha estat com volia. El mallorquí també ha afegit que dissabte pot ser un bon punt d'inflexió però que si perden amb l'Atlètic de Madrid tampoc han de dramatitzar.

"És evident que cada partit és una oportunitat, dissabte n'és una més. Això vol dir que si dissabte perdem entrem en una crisi brutal i que l'Espanyol baixarà a Segona? No hem d'exagerar les coses i és una oportunitat molt gran de revertir aquesta situació. És un escenari on tothom vol jugar i un punt d'inflexió, potser una mica més gran perquè tothom sap que és un dels millors equips d'Europa".

Javi López se suma al grup

El capità de l'Espanyol, Javi López, ha fet gairebé tot l'entrenament amb els seus companys, però segueix sent dubte per jugar dissabte al camp de l'Atlètic de Madrid per una sobrecàrrega muscular a la cuixa esquerra.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut