Sergi Darder, durant el partit contra el Celta (EFE)
Espanyol

Sergi Darder dona la cara davant l'afició

El capità blanc-i-blau es disculpa en nom de l'equip i demana el suport als aficionats pericos després de la dura derrota davant el Celta

Redacció Esport3Actualitzat

L' afició de l'Espanyol va esclatar a les acaballes del partit davant el Celta, quan veia que la derrota era inevitable i que l'equip es quedaria a un sol punt del descens, exhibint a més una trista imatge. Hi va haver crits contra Diego Martínez, contra Chen Yansheng i contra els jugadors.

Sergi Darder, un dels jugadors més respectats per l'afició, va sortir a donar explicacions i va mantenir amb els irats aficionats un intercanvi d'impressions malgrat la tensió de l'ambient. El capità blanc-i-blau es va excusar per la situació de l'equip i va assegurar que són els jugadors els primers que ho senten. També va demanar als aficionats que els donin suport per encarar un final de campionat que es presenta molt dur. L'escena la va difondre a TikTok l'usuari Poolette444.  

 

"Encara que no ho cregueu, els primers fotuts som nosaltres. Primer, espero que ho entengueu i segon, disculpar-nos. Sé que heu estat a l'alçada i nosaltres, en molts moments, no hi hem estat. No us puc dir gaire més. Ens ho deixarem tot fins al final. Sentim aquesta imatge i intentarem canviar-la. I, si us plau, continueu amb nosaltres. Ho traurem endavant"  

Anar al contingut