Tenis

Sergi Bruguera i Anabel Medina, capitans dels equips espanyols de la Davis i la Copa Federació

La Federació els ha confiat el relleu de la destituïda Conchita Martínez, que tenia els dos càrrecs
Sergi Bruguera i Anabel Medina (www.rfet.es)

Sergi Bruguera i Anabel Medina (www.rfet.es)

La Federació Espanyola de Tenis ha donat els noms dels substituts de la cessada Conchita Martínez al capdavant dels seus equips de Copa Davis i Copa Federació. La junta directiva de la federació, per unanimitat, ha acordat nomenar Sergi Bruguera capità de l'equip espanyol de la Davis i  Anabel Medina capitana del de la Copa Federació. Tots dos han firmat un contracte de dos anys que entrarà en vigor l'1 de gener.

Bruguera, de 46 anys, va guanyar dues vegades el torneig de Roland Garros (1993,1994) i va ser plata en els Jocs Olímpics d'Atlanta 1996. A la Copa Davis, va disputar 10 eliminatòries entre el 1990 i el 1995. Medina, de 35 anys, també ha guanyat dues vegades a Roland Garros (2008, 2009), tot i que en dobles, la mateixa modalitat en què es va proclamar subcampiona olímpica dels Jocs de Pequín 2008.

L'equip espanyol de Copa Davis té el seu primer compromís entre el 2 i el 4 de febrer, i rep la Gran Bretanya en la primera ronda del Grup Mundial. L'equip de la Copa Federació, per la seva banda, jugarà a Itàlia els dies 11 i 12 de febrer, també la primera ronda del Grup Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES