Sergi Barjuan parla amb la plantilla durant el primer entrenament. (Foto: @fcbarcelona_cat)
Barça

Sergi Barjuan serà el tècnic interí del Barça mentre es resol l'arribada de Xavi

El tècnic del filial entrenarà l'equip ja aquest dijous i seurà a la banqueta dissabte en el partit davant l'Alabès

Redacció Esport3Actualitzat

Sergi Barjuan serà l'encarregat de dirigir el primer equip blaugrana mentre no cristal·litzi l'arribada de Xavi. Barjuan, actualment a càrrec del Barça B, dirigirà ja l'entrenament d'aquest dijous i seurà a la banqueta en el partit de dissabte (21.00) davant l'Alabès. El tècnic de les Franqueses també podria encarregar-se de dirigir el Barça en el transcendental duel de dimarts, 2 de novembre, al camp del Dinamo de Kíev, en què el Barça es juga el seu futur a la Lliga de Campions.

 

Barjuan, que en la seva etapa de jugador va disputar més de 400 partits amb la samarreta del Barça, va tornar aquest estiu al club blaugrana per fer-se càrrec del Barça B, que actualment és onzè al seu grup a la 1a RFEF.

Anteriorment havia entrenat el juvenil blaugrana en l'inici de la seva carrera d'entrenador, en què ha tingut etapes al Recreativo de Huelva, l'Almeria, el Mallorca i el Hangzhou xinès. Barjuan s'ha imposat en la tria final a Albert Capellas, coordinador del futbol base blaugrana, que també tenia opcions de fer-se càrrec de l'equip.

Anar al contingut