El nou equip de Champions TV3
Futbol

Sergi Barjuan, nou analista de la Champions League, a TV3

L'entrenador i exfutbolista del Barça Sergi Barjuan s'incorpora a l'equip de transmissions de futbol de TV3 per fer d'analista als partits de la Lliga de Campions, que reprèn la competició aquest febrer.

Actualitzat

El debut de Sergi Barjuan com a analista de TV3 serà el dia 16 de febrer amb el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions entre el París Saint-Germain i el Chelsea. En les setmanes successives comentarà l'Arsenal-Barça (23 febrer), el Reial Madrid-Roma (8 març) i l'Atlètic de Madrid-PSV (15 març).

Sergi Barjuan (les Franqueses del Vallès, 1971) va jugar al primer equip del FC Barcelona entre els anys 1993-2002, amb un palmarès que inclou 3 lligues, 2 copes i 1 Recopa, entre altres títols. Com a internacional va disputar dos Mundials i dues Eurocopes. També va jugar a l'Atlètic de Madrid (2002-2005), on va penjar les botes.

Com a entrenador ha dirigit el Juvenil B del Barça, el Recreativo de Huelva i l'Almeria.

Al marge de Sergi Barjuan, TV3 i el canal Esport3 reforcen el seu equip de comentaristes de la Champions League amb l'exfutbolista Gerard Autet, que des de fa unes setmanes participa al programa "Hat Trick Barça". Autet també serà al programa "Zona Champions" tant en l'edició dels dimarts com en la dels dimecres.

esport3.cat

tv3.cat/htb

tv3.cat/zona-champions

Anar al contingut