Sergi Barjuan segueix treballant al FC Barcelona, ara dins encarregat de la formació de joves talents (@FCBarcelona_cat)
Sergi Barjuan segueix treballant al FC Barcelona, ara dins encarregat de la formació de joves talents (@FCBarcelona_cat)
barça

Sergi Barjuan estrena nou càrrec al FC Barcelona molt pendent dels futurs talents

L'exentrenador del filial és, des de fa unes setmanes, el director esportiu de les Barça Academy

Redacció Esport3Actualitzat

Després de ser destituït a finals de juny com a tècnic del Barça Atlètic per deixar el lloc a Rafa Márquez, s'esperava conèixer la nova ocupació de Sergi Barjuan dins d'una entitat que l'ha vist jugar, entrenar i, ara, dirigir.

Com publica Mundo Deportivo, des de fa unes setmanes el de les Franqueses del Vallès actua com el nou director esportiu de les Barça Academy, les més de 100 escoles de futbol per a nens d'entre 6 i 18 anys que el club blaugrana té repartides pel món.

La tasca principal de Barjuan serà detectar i retenir els futurs talents sorgits de les acadèmies i vetllar perquè cadascuna segueixi la mateixa metodologia que s'aplica la Ciutat Esportiva culer. El mateix diari apunta que treballarà al costat del fins ara director, Carlos Martín, dins l'àrea que comanda el director d'esports blaugrana Xavier Budó.

Anar al contingut