Tenis

Sèrbia elimina Espanya de la Copa Davis (3-0) després de derrotar en dobles a López i Carreño

El conjunt espanyol no jugarà les semifinals després de perdre els tres partits amb Serbia. La parella formada per Marc López i Pablo Carreño han caigut en cinc sets davant Troicki i Zimonjic

Actualitzat

El conjunt de dobles serbi format per Viktor Troicki i Nenad Zimonjic ha guanyat la parella espanyola formada per Marc López i Pablo Carreño. Els serbis han necessitat cinc sets per emportar-se el matx (4-6, 7-6, 6-0, 4-6 i 6-2) i 3 hores i 14 minuts. Amb aquesta nova derrota, l'equip espanyol queda fora de la Copa Davis.

Pablo Carreño i Marc López han aguantat el pols fins al final, però han acabat caient davant d'uns adversaris més sòlids i que han afrontat el final del duel en millors condicions físiques.

La derrota de l'equip de Conchita Martínez suposa l'eliminació d'Espanya del Grup Mundial, on havia tornat aquest any després de dues temporades allunyada de l'elit. Sèrbia va guanyar els seus dos partits individuals: Novak Djokovic es va imposar a Albert Ramos (6-3, 6-4 i 6-2) i Troicki va superar Carreño (6-3, 6-4 i 6-3).

La selecció de Sèrbia, campiona l'any 2010, buscarà la seva primera final des del 2013 davant de França, que també va segellar la seva classificació per la via ràpida.
 

Anar al contingut